Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 Oś Priorytetowa III, „Konkurencyjność MŚP”, Działanie 3.2 „Innowacje w MŚP”.
„Stworzenie innowacyjnego i ekologicznego centrum obsługi sprzętu cateringowego”,
Wartość projektu: 714 390,00PLN
Wartość dofinansowania: 285 756,00PLN
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020
Nr umowy: UDA-RPSL.03.02.00-24-0142/16-01
Dokumenty do pobrania
01_01_2017-Zmywarka-tunelowa.pdf
02_01_17-System-odwróconej-osmozy.pdf
03_01_2017-Maszyny-do-polerowania-i-dezynfekcji.pdf
04_01_2017-Maszyny-do-czyszczenia-ultradźwiękami.pdf
05_01_2017-Kompletne-zestawy-transportowe.pdf
06_01_2017-Maszyny-do-renowacji-sztućców.pdf